De la Tribalwars Wiki RO
Salt la: navigare, căutare

Update-ul 8.20 are la bază următoarele:

Competiții

- Recompensele vor fi acum acordate echipei câștigătoare pentru fiecare categorie în parte: lume, server și global. - Veți putea vizualiza contribuțiile dvs. aduse echipei pe o anumită lume și să le comparați cu media acesteia.

Târg

- Am adăugat un grafic pentru a vă prezenta tendința recentă a prețurilor cu scopul de a vă ajuta în realizarea unor oferte avantajoase la nivel de târg. Graficul va putea fi vizualizat după ce veți selecta categoriile de resurse pe care doriți să le schimbați la realizarea unei oferte. Graficul evoluției prețurilor va fi disponibil începând cu data de 19 martie. - Am realizat și alte câteva modificări la nivelul acestei pagini cu scopul de a vă descurca mai ușor în privința utilizării opțiunilor implementate.

Cont premium

- Satele rezervate de la un anumit jucător vor putea fi vizualizate în lista satelor de la profilul acestuia. - Atacurile primite și care au fost redenumite dupa numele unității vor avea asociate în mod automat, o pictogramă corespunzătoare acesteia sub forma unei referințe vizuale.

Simulator

- Dacă primul atac nu distruge complet trupele apărătorului, veți putea vizualiza direct numărul atacurilor de care aveți nevoie în acest scop. - Am adăugat posibilitatea de a ataca zidul cu unități de tip catapulte.

Alte schimbări

- Am adăugat o pagină la nivelul opțiunii Clasament pentru a prezenta dominanța triburilor la nivelul lumilor ce au setată condiția de dominanță la nivel de hartă pentru câștigarea serverului. - Am adăugat în pagina aferentă bisericii, hărți de dimensiuni reduse pentru a vă arăta influența razei bisericii. - Am adăugat o bară de progres pentru construcțiile aflate în lucru. De asemenea, va arată cât de repede se finalizeaza fiecare comandă având în vedere faptul că procentajul poate fi modificat în funcție de utilizarea facilităților premium și a bonusurilor. Bonusurile specifice sporirii vitezei de construire și recrutare vor acționa și asupra comenzilor aflate deja în coada de execuție la momentul activării respectiv, dezactivării acestora. - Am simplicat afișarea realizărilor obținute pe alte lumi: realizările configurate în scopul de a fi vizualizate în lumea A, vor fi acum vizibile pe alte lumi cu titlul “Realizări obținute pe lumea A”. - Dacă ați blocat posibilitatea de a primi invitații pe e-mail de la alți jucatori, în scopul de a intra alături de aceștia pe alte lumi, veți avea acum posibilitatea de a anula acest efect de la nivelul opțiunii “Adresă de e-mail” din pagina de setări. - Recompensele de tip cont premium oferite în momentul în care un jucător recrutat de dvs a atins punctajul limită necesar, nu vor mai fi activate în mod automat, ci vor fi facilități de sine stătătoare. - Am eliminat opțiunea “Prelucrarea grupelor” din pagina aferentă privirii generale. Funcționalitatea oferită de această opțiune este disponibilă în continuare, direct în pagina “Grupe”, în partea superioară a acesteia. - Alte câteva schimbări legate de text și îmbunătățiri vizuale. - Au fost rezolvate și alte bug-uri.