De la Tribalwars Wiki RO
Salt la: navigare, căutare

Clasamente zilnice

De acum vă veţi putea compara cu ceilalţi jucători în fiecare zi. Veţi putea vizualiza clasamentele pentru fiecare dintre cele 5 realizări zilnice. Nu trebuie să câştigaţi o realizare zilnică pentru a figura în clasament, dacă vă depăşiţi cea mai bună realizare personală este suficient!

Realizări noi: Câştigătorul lumii!


Trei realizări noi au fost adăugate pentru câştigarea unei lumi:

- Câştigătorul lumii: realizarea este atribuită tuturor jucătorilor din tribul câştigător. - Cel mai bun jucător al lumii: realizarea este atribuită primului clasat la nivelul lumii. - Cel mai bun agresor al lumii: realizarea este atribuită jucătorului ce a deţinut cel mai mare număr de inamici învinşi per total.

Puteţi obţine realizările de mai multe ori prin câştigarea diferitelor lumi. Aceste realizări nu sunt valabile pe lumile speed sau speciale şi nu sunt nici retroactive.

Notiţe realizate la nivelul satelor de pe hartă


Dacă vă decideţi să partajaţi notiţele realizate la nivelul satelor cu prietenii sau colegii de trib, veţi putea vizualiza la nivel de hartă dacă un sat are sau nu o notiţă realizată de aceştia. Notiţele realizate de voi prezintă vechea pictogramă de culoare albă, în timp ce satele cu notiţe partajate de colegi sau prieteni au o pictogramă de culoare albastră. Dacă un sat prezintă atât notiţele voastre cât şi ale celorlalţi, va avea o pictogramă jumătate albă, jumătate albastră.

Inamici învinşi prin sprijinirea altor sate


Am introdus o nouă categorie în cadrul clasamentelor realizate. Sprijinind alte sate veţi putea obţine puncte pentru acest nou clasament. Pentru calcule se iau în considerare unităţile din satul sprijinit, însă, proprietarul acestuia nu primeşte puncte pentru statistică. Aceste puncte vor fi câştigate prin sprijinirea satelor deţinute de alţi jucători sau a barbarelor. Ele nu pot fi obţinute prin sprijinirea propriilor sate. Noua ierarhizare nu influenţează cu nimic sistemul existent pentru clasamentul inamicilor învinşi ca apărător.


Îmbunătăţiri la nivelul notificărilor generate la atingerea limitei de farm


Am îmbunătăţit lizibilitatea notificărilor la nivel de joc pentru evidenţierea atingerii limitei de farm pe lumile cu o astfel de setare. Acum ar trebui să fie mai uşor de înteles de ce nu au mai fost preluate resurse din satele atacate pentru jefuire (atingându-se, bineînteles, limita de farm impusă).


Transfer pe lumea casual

După 14 zile petrecute pe un server veţi avea posibilitatea de a vă transfera unul din sate pe lumea casual. Doar un singur sat poate fi transferat, dacă aveţi mai multe sate, cel cu punctajul cel mai mare va fi transferat. Trupele nu vor fi transferate iar satul va fi mutat pe lumea casual aferentă.

Veţi găsi opţiunea de a vă transfera satul pe lumea casual în meniul Setări, sub opţiunea "Început nou", fiind intitulată: "Transfer Casual". Satele şi trupele de pe serverul de bază vor fi în continuare disponibile şi puteţi continua să jucaţi şi acolo dacă doriţi.

Obiecte transferabile pe lumea casual

În momentul intrării pe lumea casual, jucătorii vor putea să îşi transfere obiectele din inventar în mod similar opţiunii de transferare a contului premium. Vă rugăm să aveţi în vedere că nu toate obiectele vor putea fi transferate în condiţiile în care acestea nu sunt utile pe casual. Un raport se va genera conţinând lista obiectelor ce nu pot fi transmise şi motivaţia aferentă. Obiectele ce nu au fost transferate vor ramâne pe lumea de bază.

Rapoarte pentru transferarea facilităţilor premium

După mutarea pe lumea casual se va genera un raport prin care veţi fi informaţi cu privire la facilităţile premium ce au fost transferate.

Categorie de rapoarte pentru evenimente

Ca urmare a feedback-ului primit din partea voastră am introdus o nouă categorie de rapoarte pentru evenimente. Aceasta ar trebui să vă permită gestiunea mult mai uşoară a rapoartelor generate în timpul evenimentelor.

Modificări recente la nivel de inventar

Opţiunea "Arată modificările recente" din pagina de inventar va prezenta informaţii suplimentare pentru fiecare obiect.

Chat la nivel de trib

Am extins chat-ul actual implementând posibilitatea de a avea un grup de chat la nivel de trib. Veți putea comunica în timp real cu toți colegii de trib mult mai ușor. De asemenea, pentru a putea diferenția mai ușor jucătorii din trib, am introdus recent un nou set de avatare pe care jucătorii fără premium le pot folosi din meniul de setări.

Șanse ridicate de a obține cărți de nivelul 1 pentru un nivel scăzut al paladinului

Pentru a ne asigura că paladinii aflați la nivelul 1 sau 2 nu vor găsi carți ce nu pot fi utilizate pentru upgrade, am crescut șansele de a găsi cărți aferente nivelului curent pentru a putea învăța o nouă abilitate mai repede.