Ghid versiunea 8.0

De la Tribalwars Wiki RO
Versiunea din 17 noiembrie 2011 12:19, autor: Jackass20 (discuție | contribuții)
(dif) ← Versiunea anterioară | Versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Jump to navigation

Versiunea Triburile 8.0

Sistem de Invitaţii Revizuit.


- Pre-înregistrări în cadrul unei Lumi de Joc - Posibilitatea de a invita prieteni să înceapă jocul în zona ta.

Finalul unei Lumi de Joc

- Secretele Puterii, scenariul de sfârşit este explicat mai jos.

Tutorial

- Sistem de îndrumare bazat pe misiuni ( questuri ).

Pentru a face jocul mult mai accesibil pentru jucătorii noi, am creat un nou sistem de îndrumare bazat pe misiuni. Jucătorii vor primi obiective de îndeplinit (Exemplu : Construieşte cazarma) şi vor fi răsplătiţi pentru eforturile lor. Printre alte lucruri, ei vor fi introduşi în conceptele esenţiale ale jocului şi vor fi învăţaţi despre importanţa trupelor, a farmatului şi a comunicării cu ceilalţi jucători.

Start rebalansat

- Clădirile din faza de început a dezvoltării unui sat au un timp de construcţie redus.


Harta

- Planificator de atacuri la nivel de trib. [PA]

Attack planning.png


- Harta mică redimensionabilă. [PA]

Minimap resizing.png

- Salvează ultima locatie vizualizată - centrarea hărţii pe coordonate predefinite. - Tag pentru trib, adăugat pentru rezervări [PA]


Cea mai evidentă trăsătură este adăugarea unui mod de vizualizare pe hartă numit Planificator de Război, care permite liderului unui trib să selecteze şi să desemneze anumite sate de pe hartă către anumiţi membrii ai tribului, pentru a veni în ajutor în cadrul unui război. Aceste selecţii pot fi văzute de către toţi membrii tribului şi informaţiile pot fi utilizate corespunzător. Dacă un jucător doreşte să posteze planul pe forumul intern, coordonatele satelor selectate pot fi exportate, în BB-Codes.


Războaiele Tribului

- Clasamentul de Război

- Războaie Multi-Tribale

- Mai multe grafice

New graph1.png


- Clasamentul de Război

Am făcut un număr semnificativ de modificări la războaiele tribale, după feedbackul pozitiv primit după Versiunea 7. Mai întâi de toate, mai multe triburi vor avea acum posibilitatea de a participa şi vor avea statisticile lor înregistrate într-un singur război ( log ). Războiul va fi în continuare iniţiat ca un conflict între două triburi, dar triburi suplimentare pot fi invitate să se alăture, pe de o parte sau alta. Dacă un trib nu va fi capabil să se retragă - acestea vor fi scoase din statistici, fie atunci când războiul se sfârşeşte sau pacea a fost declarată. Numai liderii celor două triburi iniţiale pot decide cu privire la invitarea altor triburi să participe sau să ceară pace - restul jucătorilor vor fi notificaţi printr-un raport.


În al doilea rând, au fost adăugate 2 tipuri noi de grafice (statistici vs. timp) printre alte modalități de afișare și funcționalități la paginile legate de Statisticile de Război. Nu vă faceți griji, vechiul mod de vizualizare este încă valabil dacă vă lipsește. De asemenea, am adăugat o noua coloană la pagină cu Clasamente astfel încât toată lumea să poată vedea ce triburi își anihilează într-adevăr inamicii, și cât de bine.

Priviri Generale

- Funcționalitatea "Click pentru a sorta" a fost adăugată la majoritatea coloanelor [PA]

Teaser2 b.png


- Mai multe filtre la Privire Generală -> Comenzi pentru a îndepărta satele fără comenzi relevante - importante. [PA]


BB-Codes

- A fost adăugat codul [building]

- Mai multe butoane adăugate pentru inserare

- A fost adăugat codul [claim]

Teaser2 a.png


Managerul de Cont / Asistentul de Farmare

- La Privirea Generală a Managerului de Cont, a fost adăugată o secţiune pentru vizualizarea adeziunii unui sat. [AM] - Editarea rutelor de comerț & specificarea timpului de sosire [AM] - Multe îmbunătățiri ale Asistentului de Farmare [AM/FA]

Îmbunătățiri ale Asistentului de Farmare : În primul rând, acum un jucător poate vedea cele mai recente informații referitoare la Zid și Resurse, precum și să șteargă în mod direct rapoartele de pe acea pagină. De asemenea, se va afișa doar cel mai recent raport de la un anumit sat pentru a evită trimiterea accidentală a atacurilor multiple către același sat. În ultimul rând, a fost adăugată o opțiune pentru a vizualiză doar satele atacate de pe satul curent selectat, pentru a crește eficienţa farmării.

Privirea Generală asupra Satului

- Căsuțele de informații pot fi reordonate sau ascunse. - A fost adăugată o căsuță de informații pentru circuitul de construcție al Clădirii Principale [PA]


Rapoarte - Bulina Roşie/Albastră (Red blue.png)

- Posibilitatea de a ascunde coordonatele la publicarea unui raport

- Mai multe filtre [PA]

Report filters.png


Trib

- A fost adăugată o arhivă la planificatorul de înnobilări. - A fost adăugat butonul "Mulțumesc" - A fost adăugat Clasamentul Lumii pe pagină de membri. - Mai multe liste predefinite de mesaje Utilitate

- Butonul "OK" de confirmare a unei comenzi este centrat automat. - Pradă maximă este afișată în pagină de confirmare a unei comenzi - Carnet de Notițe ancorat în partea de sus a ecranului [PA] - Lista de sate din Pop-up ramâne în timpul reîncărcărilor de pagină [PA] - Informații legate de trupele de suport sunt afișate pe pagina cu informațiile satului [PA] - Modalitate de selectare în masă (ține butonul de click apăsat și încadrează căsuțele de selecție) - A fost adăugat butonul "Anterior" pentru Piață Centrală - Anularea în masă a comenzilor de recrutare - Posibilitatea de a reordona comenzile de cercetare din Fierărie [PA]

Altele

- Trofeu Nou : Distrugătorul de Ziduri. - Vechile modalități de ignorare au fost reunite într-una singură - Butonul de demolare din Clădirea Principală nu mai este selectabil când adeziunea satului este mai mică de 100 - Butonul de selectare pentru "Arată toate clădirile" din Clădirea Principală este activat implicit - Lista cu direcții de ales la înscrierea pe joc a fost ordonată în mod aleator - Pagină pentru alegerea grupei "Sate învecinate" [PA] - A fost adăugat un buton pentru a goli toate căsuțele simulatorului - A fost adăugată opțiunea "Login în fereastră curentă" pentru Modul de Vacanță - Căsuță URL-dorit: de la Task Prelucrare Rapidă poate fi redimensionata [PA] - Ofertele de la Târg pot fi editate - Funcția "Ascunde satele cu fermele pline" de la Recrutare în Masă ține cont de modificări [PA] - Au fost adăugate mai multe informații în legătură cu locația nobililor. [PA] - A fost adăugată o culoare pentru afișarea unei magazii aproape pline.


Ce înseamnă pre-înregistrarea?

Pre-înregistrarea vă oferă posibilitatea să vă rezervați un loc, astfel încât să fiți printre primii care intră pe o lume, când aceasta se deschide. În plus, puteți să vă invitați prietenii să joace în zona dumneavoastră, sau puteți fi, la rândul dumneavoastră, invitat într-o anumită zonă. De asemenea, veți avea la dispoziție o listă (incompletă) cu foști colegi de trib, astfel încât să puteți ști pe cine să invitați. Datele sunt doar aproximative și nu vor cuprinde actualii colegi de trib.

Pre-inregistrare.jpg


Cum am acces la pre-înregistrare?

În momentul în care o lume s-a deschis la pre-înregistrări, aceasta poate fi accesată la momentul logării. Va exista un buton nou, prin care poate fi aleasă lumea pentru pre-înregistrări.Cum invit pe cineva?

După ce ați accesat ecranul de pre-înregistrări, vă puteți invita prietenii și foștii colegi dând click pe butonul de invitație de lângă numele lor. De asemenea, puteți să adăugați nume noi de jucători în rubrica de invitații, dacă acestea nu sunt deja în listă.

Prieteni.jpg


Cât de aproape voi fi de prietenii mei pe hartă?

În harta de mai jos, aveți exemplul unui jucător care și-a invitat 10 prieteni. Dacă invitați mai mult de 10, nu vor mai fi amplasați în spirală, ci vor forma un cerc în jurul satului dumneavoastră. Vă sfătuim să vă gândiți foarte bine cât de aproape doriți să fiți de jucătorii invitați, și să distribuiți astfel invitațiile.

Place 10.png


Cum funcționează?

Odată ce v-ați pre-înregistrat pe o lume, satul dumneavoastră va fi amplasat în mod automat pe hartă în momentul în care acea lume se deschide.


Pot alege direcția?

Nu. Satul dumneavoastră este așezat pe hartă fără să vă puteți alege direcția (Nord Est, Nord Vest, Sud Est, Sud Vest).


Câți prieteni pot invita?

Puteți invita maxim 100 de prieteni, iar dintre ei, maxim 40 pot să și accepte invitația. Vă recomandăm să împărțiți invitațiile în grupuri, în cazul în care doriți să invitați mai mult de 15 jucători, astfel încât să fiți mai extinși pe hartă.

Pot să…


… resping invitațiile primite? Da, puteți alege să respingeți invitația primită și acceptată.

… retrag invitațiile oferite? Nu, depinde doar de jucătorii invitați dacă vor sau nu să vi se alăture, după ce le-ați trimis invitația.

… șterg pre-înregistrarea? Nu

… mă re-înregistrez după ce lumea s-a deschis? Nu, și nu veți mai putea să vă invitați prietenii în zona dumneavoastră.


Scenariu de sfârşit, Secretele Puterii


Noţiuni de bază

Deci, v-aţi pregătit trupele, aţi înnobilat inamicii, v-aţi alăturat unui trib puternic şi terorizati jucătorii mai mici de peste tot. Ce să faceţi în continuare? La un moment stabilit în joc, aşa-numitele "Secrete de putere", vor apărea în sate de barbari peste tot pe hartă. Aceste Secrete sunt inventii si descoperiri care vor duce lumea la o nouă eră. Şi acestea sunt obiectivele principale ale jocului: un trib care reuşeşte să deţină un set complet de Secrete pentru o anumită perioadă de timp va fi forţa dominanta în această nouă epocă şi, prin urmare, va câştiga jocul.


Controlul asupra unui secret

Obţineţi controlul asupra unui secret, atunci când cuceriţi satul pe care este în prezent stocat (indicat de o pictogramă cu pavilion special pe harta principală), sau secretul este mutat intr-unul din satele tale. Spre deosebire de trupe, un secret se poate muta doar un număr mic de câmpuri la un moment dat. După ce a fost mutat, Secretul are nevoie să se odihnească în sat pentru o perioadă prelungită de timp, acest lucru este configurabil.Odată ce aţi dat un ordin de a muta Secretul , acesta nu va mai fi sub controlul dumneavoastră – nu îl puteţi anula sau muta înapoi (excepţia cazului în care este mutat înapoi la tine), asa ca aveti grija cui îl incredinţaţi.

Raspândirea secretelor

Dupa un timp, Secretele vor începe să se răspândească împrejurul unui trib care le deţine. Veţi primi actualizări periodice pentru a vă informa atunci când şi, eventual, în cazul în care un Secret se va raspandi. Noua "copie" a Secretului este la fel de bună ca Secretul original. Într-un final Secretele vor raspandi din ce in ce mai mult şi mai mult facand tot mai greu sa tineti departe mainile lacome ale adversarilor.. În cele din urmă aceasta va fi timpul pentru a organiza atacuri asupra oricăror sate care adapostesc Secretele pe care tribul tău nu le are sub control încă.

Câştigarea jocului

Pentru a câştiga jocul un trib trebuie să deţină intregul set de Secrete .Asta inseamna, ca nu trebuie să deţină toate secretele de pe hartă, ci doar cel putin o varianta din fiecare secret. După ce un trib a dobândit controlul asupra unui set complet, un temporizator de victorie va porni. Dacă un trib păstrează controlul unui intreg set pentru perioada numărătorii inverse, aceasta va câştiga jocul. Reţineţi că numai setul contează: dacă un trib are mai mult de o copie a unui secret, este suficient pentru acel trib să păstreze controlul unei singure copii din acest secret să-şi păstreze caracterul complet al setului şi, prin urmare va câştiga.

După ce un trib a câştigat, lumea va trece automat la setările de pace şi va fi în cele din urmă închisă.


În clasament găseşti în punctul din meniu "Secrete", o listă a secretelor acaparate până acum şi a celor libere.

Geheimnis-01.jpg


Satele care deţin un Secret sunt pe harta mare:

Geheimnis-02.jpg


pe cea mică

Geheimnis03.jpg


şi pe harta lumii marcate cu mici steguleţe:

Geheimnis-08.jpg

Steagurile galbene indică satele care nu sunt în tribul tău iar cele albastre satele din tribul tău: B5 blue.png


Informaţii despre Secrete mai găşeşti şi în informaţiile satului:


Geheimnis-04.jpg


Si în următoarele priviri generale:

Geheimnis-07.jpg

Geheimnis-05.jpg

Cât şi în Piaţa centrală:

Geheimnis-06.jpg