Harta

De la Tribalwars Wiki RO
Jump to navigation

Continente

Harta este împărţită în 100 de continente, fiecare continet are 100x100 pătrate. Imaginea de mai jos arată modul în care sunt prevăzute continente. Când sunteţi în joc, continente sunt reprezentată în formatul Kxx, unde xx este numărul de continent de exemplu, K55.


Har.png

Hartă

Harta este punctul central al orientării tale pe hartă. Exista 2 hărti. Harta din stânga arată satele din imediata ta vecinatate si-ţi oferă mai multe informaţii când dai click pe ele. De asemenea, ai opţiunea de a acţiona asupra acelui sat, cum ar fi trimitere de trupe sau de resurse. Harta mică din dreapta arată continentul unde eşti situat, dar iţi oferă mai puţine informaţii referitoare la sate. Ca mic ajutor ai aici şi schema după care sunt ordonate continentele:

Harta1.png

Posesorii de cont Premium beneficiează de mult mai multe facilități pe hartă. Pentru mai multe detalii accesați: Premium


Harta3.png

Aveţi putea schimba dimensiunea hărţii cu ajutorul mousului (până la un maxim de 30x30 căsuţe). Pentru această operaţie este nevoie să poziţionaţi mousul în oricare din colţurile harţii şi de acolo veţi putea redimensiona harta.

Reprezentare sate pe hartă

Părasite Active Puncte
Sat de Barbari Sat de Barbari Sat Sat Între 26 de puncte și 299 de puncte
Sat de Barbari Sat de Barbari Sat Sat Între 300 de puncte și 999 de puncte
Sat de Barbari Sat de Barbari Sat Sat Între 1000 de puncte și 2999 de puncte
Sat de Barbari Sat de Barbari Sat Sat Între 3000 de puncte și 8.999 de puncte
Sat de Barbari Sat de Barbari Sat Sat Între 9.000 de puncte și 10.999 de puncte
Sat de Barbari Sat de Barbari Sat Sat Peste 11.000 de puncte

Meniul hărţii!

Harta.png

Versiunea Triburile 7.0. aduce multe noutăţi interesante, iar unele dintre ele sunt o noutate absolută. Meniul pentru hartă este una dintre acestea. Navigarea pe hartă nu a fost niciodată atât de uşoară. De acum înainte, nu va mai fi nevoie să deschideţi pagina de prezentare a fiecărui sat, pentru că veţi putea face aproape totul direct pe hartă din meniul hărţii.

Deci care vor fi opţiunile? Aveţi de ales să trimiteţi direct sprijin sau atac pe un sat, sa-i trimiteţi resurse, să îl rezervaţi, să îl treceţi la Favoriti, să mergeţi la Privirea generală asupra satului sau la cea Grafică; practic se poate face orice direct din acest meniu. Se poate chiar deschide un nou Tab pentru diferite acţiuni, în mod direct, astfel că nu va mai fi nevoie să reveniţi mai întâi la Privirea generală.

Administrare Grupe

Grupe.png

Acum veţi putea marca pe hartă satele prietenilor, satele jucătorilor neutrii şi, bineinteles, satele jucătorilor inamici. Această opţiune este foarte importantă pentru navigarea hărţii şi este o metodă excelentă de a ţine sub observaţie anumiţi jucători.

Grupe1.png

Am implementat opţiunea de marcare separată a satelor pe hartă. Acestea pot aparţine unui duşman sau pot fi chiar sate de barbari, alegerea va aparţine. Pornind de la premiza că aveţi, de exemplu, 20 de sate pe care le farmaţi constant, veţi avea acum posibilitatea de a le colora într-o culoare ce vă va permite imediata identificare a lor pe hartă.

Opţiuni-Popup

Harta2.png

Prin opțiunea PopUp aveți posibilitatea de a vă ușura munca. O serie de opțiuni(vezi figura)

  • Ultimul Atac - arată ultimul atac asupra respectivului sat
  • Moralul - arată moralul cu care veți lupta împotriva respectivului sat
  • Materii prime - arată materile prime transferate
  • Populaţie - arată populatia din respectivul sat
  • Negustori - arată negustorii dispinibili din respectivul sat
  • Trupe - arată trupele din respectivul sat
  • Arată trupele locale -
  • Arată timpul - afisează timpul per unitate pâna la respectivul sat