Ghid4

De la Tribalwars Wiki RO
Jump to navigation

Ghidul 4 al începătorului

Construirea satului in diferite etape:
-Etapa I: pana la 1000 de puncte
-Etapa II: pana la 2000 de puncte
-Etapa III: pana la 3000 de puncte
-Etapa IV: pana la 4000 de puncte si peste

Etapa I

La inceput este necesar sa ai o fundatie buna pentru sat. Avand un nivel de resurse cert te va ajuta. nu incepe cu restul cladirilor. Cand te apropii cu nivelul 10 la lemn si argila poti lasa fierul la nivelul 9. Deasemenea sa ai spatiu in magazie, nivelul 5 e bine, in acest fel poti accepta resurse trimise de coechipierii din trib. Acum e timpul sa construesti CAZARMA, nivelul 3 este destul pentru inceput. Avand cazarma construita poti incepe sa construiesti ZIDUL. Incearca sa ridici CLADIREA PRINCIPALA in acelasi timp. Este bine sa ai trupe in satul tau ca protectie impotriva unor membri mai puternici care te pot transforma intr-o ferma.

Dedesubt vedeti nivelul cladirilor care ar trebui atinse inainte sa faci 1000 de puncte:

Cladirea principala: niv 10
Cazarma: niv 10
Fierarie: niv 5
Piata centrala: niv 1
Targ: niv 4
Taietor de lemn: niv 20
Mina de argila: niv 20
Mina de fier: niv 19
Ferma: niv 10
Magazie: niv 10
Ascunzatoare: niv 5
Zid: niv 10

Etapa II

Fundatia completa. E timpul sa incepi defensiva. Cu venitul de resurse din fiecare ar trebui sa incepi sa maresti zidul si sa faci trupe. Nivelul 20 la zid iti va da 110% defensiva. Asta da o protectie buna trupelor tale care stau dupa el. Imparte resursele intre trupe si upgraidarea zidului. Din cand in cand mai upgraideaza si restul cladirilor. Nu ai construit un targ inca, acum ar fi cazut sa o faci. Gaseste resursele necesare verificand forumul nostru, membri de contact sau schimburile din TARG. Niciodata sa nu lasi nici o resursa sa fie pierduta. O magazie plina este o mare pierdere deoarece daca magazia este plina resursele nu au unde sa fie depozitate.

Dedesubt vedeti nivelul cladirilor care ar trebui atinse inainte sa faci 2000 de puncte:

Cladirea principa: niv 15
Cazarma: niv 15
Fierarie: niv 10
Piata centrala: niv 1
Targ: niv 8
Taietor de lemn: niv 22
Mina de argila: niv 22
Mina de fier: niv 20
Ferma: niv 20
Magazie: niv 15
Ascunzatoare: niv 5
Zid: niv 20

Etapa III

E trimpul sa stai pe picioarele tale. Dupa ce ai ridicat zidul la maxim si dupa ce ai destule trupe este timpul sa trimiti inapoi cele care te protejau. In asa fel putem ajuta noi membri. Satele care au devenit ferme vor fi acum ingrijite de cai. E trimpul sa iti faci CAVALERIA USOARA. Probabil ca deja ai niste SPIONI pentru ca sunt utili sa ii trimiti cu trupe cand vor ataca si voi putea vedea ce a ramas in satul atacat. Cavaleria usoara face ca timpul sa treaca mai repede si resursele aduse inapoi sunt sa fie mai mari. Ridica GRAJDUL la nivelul 3. Sa nu te gandesti cu CAVALERIA GREA. Sunt prea scumpe acum. Foloseste extraresursele pe care le ai pentru a aduce la maxim nivelele trupelor. Lancea, sabia si axul la nivelul 3, spioni la nivelul 2.

Dedesubt vedeti nivelul cladirilor care ar trebui atinse inainte sa faci 3000 de puncte:

Cladirea principala: niv 20
Cazarma: niv 20
Grajd: niv 3
Fierarie: niv 15
Piata centrala: niv 1
Targ: niv 10
Taietor de lemne: niv 25
Mina de argila: niv 25
Mina de fier: niv 23
Ferma: niv 20
Magazie: niv 20
Ascunzatoare: niv 10
Zid: niv 20

Etapa IV

Ce mai astepti, pregateste-te sa iti iei al 2-lea sat. Ca sa faci asta trebuie sa faci CURTEA NOBILA SI NOBIL. Amandoua sunt foarte scumpe si iti va luat tot timpul si toate resursele. Trebuie sa iti ridici toate cladirile de resurse la maxim. Trebuie sa ai un venit mare de lemn, argila si fier ca sa compenseze toate costurile pe care le vei face. trebuie sa faci un ATELIER ca sa produci berbeci, catapulte si mii de trupe ca sa te suporte cand vrei sa nobilezi un sat. Cand iei al 2-lea sat nu trebuie sa te uiti inapoi la primul. Bine e sa-l ai pe primul terminat ca sa te concentrezi pe al 2-lea. Deasemenea trebuie sa faci berbecul si catapulta (FIERARIE)ca sa distrugi zidul, piata centrala si cavaleria grea a inamicului.

Dedesubt vedeti nivelul cladirilor care ar trebui atinse inainte sa faceti 4000 de puncte:

Cladirea principala: niv 25-30
Cazarma: niv 25
Grajd: niv 10-20
Atelier: niv 5-15
Curtea Nobila: niv 1
Fierarie: niv 20
Piata centrala: niv 1
Targ: niv 15-25
Taietor de lemn: niv 30
Mina de argila: niv 30
Mina de fier: niv 30
Ferma: niv 25-30
Magazie: niv 25-30
Ascunzatoare: niv 10
Zid: niv 20