De la Tribalwars Wiki RO
Salt la: navigare, căutare

Avantajele unui Cont-Premium (CP)

-Mai mult de două comenzi în circuitul de construcţie
Cu un Cont-Premium poţi da mai mult de două comenzi în circuitul de construcţie. Clădirea principală poate fi astfel mai bine folosită.

-Mărimea hărţii la alegerea ta (Screehshot)
Mărimea hărţii poate fi fixată de la mărimea normală de 7x7 până la 13x13 câmpuri.

-Poţi marca jucătorii de pe hartă
Poţi să le acorzi jucătorilor culori pe hartă. Aşa poţi vedea imediat unde se află aliaţii şi duşmani tăi.

-Îţi poţi construi bara ta de meniu
În Meniu ai o altă coloană pe care îţi poţi plasa linkuri proprii. Cu acestea poţi, de exemplu, să schimbi direct între clădirile unui sat.

-Meniu dinamic
Meniul dinamic îţi arată deja subpuncte când treci cu mouseul peste el. Aşa poţi ajunge de multe ori printr-un clic mai puţin acolo unde doreşti.

-Privire generală amănunţită asupra satului (Screenshot)
Terminarea clădirilor, unităţile şi cercetarea vor fi arătate în privirea generală asupra satului. Pe de altă parte, îţi vor fi arătate mişcările trupelor tale, ca să nu mai fie nevoie să mergi la piaţa centrală.

-Pagina de descriere despre toate satele (Screenshot)
Există în total opt priviri de ansamblu diferite. Pe aceste pagini sunt rezumate compact cele mai importante informaţii ale tuturor satelor .

  • Producţie: Vizualizarea producţiei actuale şi a cercetării
  • Combinat: Rezumarea producţiei, a cercetării şi a trupelor
  • Transporturi: Vedere generală asupra negustorilor proprii şi cei străini
  • Trupe: Componenta trupelor în satele proprii
  • Comenzi: Lista tuturor mişcărilor de trupe proprii
  • Sosire: Vedere generală asupra tuturor trupelor care se întorc ( de atac şi de sprijin)
  • Clădiri: Nivelul de extindere a tuturor satelor
  • Cercetare: Nivelul tehnologiilor cercetate
  • Grupe: Îţi arată căror grupe aparţin satele

-Trecere rapidă de la un sat la altul
Printr-o fereastră separată poţi schimba foarte repede de la un sat la altul. Această funcţie este rentabilă în special, dacă trebuie să schimbi mai des între satele proprii.

-Simplificarea fixării coordonatelor (Screenshot)
Ţelurile ultimelor 12 comenzi vor fi memorate şi sunt vizibile printr-un singur clic. Optimal, dacă trimiţi mai multe atacuri împotriva acelui sat. Pe de altă parte, poţi memora satele străine cât şi pe ale tale într-o listă de favoriţi şi poţi ori şi când să le introduci din nou..

-Simulator îmbunătăţit
În simulator poţi printr-un singur clic să introduci unităţi şi puterea de trupe din rapoartele de luptă. Numărul de unităţi din satul propriu şi din cercetarea proprie pot fi introduse automat. Poţi şi simula valurile de agresori prin folosirea rezultatelor din simularea anterioară.

-Carnet de notiţe
În carnetul de notiţe poţi depune sigur informaţii şi planuri.

-Comert resurse contra puncte premium.
Prin această facilitate vă acordăm posibilitatea să faceți comerț la târg cu alţi jucători: -schimb de puncte premium contra resurse.

O ocazie bună și pentru jucătorii care nu au puncte premium să acceseze jocul folosind cont premium primit prin comerț în schimbul resurselor cu alt jucător.


General

- Punctele premium şi resursele sunt comercializate prin intermediul negustorilor, schimbul de puncte premium necesită 1 negustor - Dacă satul implicat într-un schimb cu premium este cucerit, comanda este întreruptă instant - Facilitatea nu este valabilă pentru conturile aflate în sitter..

-Funcţiuni-Comfort pentru ştiri (Screenshot)
Pot fi trimise mesaje la mai mult de 3 destinatari concomitent. În afară de aceasta pot fi trimise automat mesaje întregului trib (posibil numai cu acordul conducerii tribului disponibil)

Jucători, cu care ai avut mai des contact, pot fi memoraţi în cartea de adrese şi vor fi foarte simplu introduşi ca destinatari.

-Grupe pentru rapoarte
Rapoartele pot fi sortate şi arhivate în grupe diferite. Aceste rapoarte vor fi memorate pe timp îndelungat. Poţi de exemplu să faci o grupă pentru rapoarte de spionaj sau poţi să arhivezi lupte foarte importante.

-Link direct către actele jucătorului si actele tribului.
Statistici externe in legătura cu punctajul jucătorilor se pot vedea printr-un link direct din joc. Deasemenea aveti posibilitatea să vedeţi printr-un singur clic actele externe ale tribului.

-Emblemă proprie (Screenshot)
Îţi poţi încărca o emblemă proprie, care va fi aratată în profilul tău de jucător. Dacă ai conducerea unui trib, îţi poţi prezenta acolo emblema tribului.

Prin aceasta sprijini dezvoltarea continuă a jocului "Triburile"

Account Manager!

Acount managerul este o extensie a Contului Premium care poate fi achiziţionată având un număr de caracteristici create pentru a uşura coordonarea contului prin permiterea unei uşoare automatizări a câtorva comenzi. Contul dumneavoastră trebuie să îndeplinească cele 2 condiţii pentru a putea beneficia de acest Acount Manager: minim 20 de sate deţinute (acest lucru poate varia în funcţie de setările lumilor de joc) şi Cont Premium activat pentru cel puţin perioadă în care doriţi să activaţi şi Acount Managerul. Acesta se poate activa pentru 14 sau 30 de zile.

Notificări în caz de atac ! Aveţi nevoie de câteva ore de pauză? Nici o problemă! Notificarile vor sosi în inboxul e-mailului dumneavoastră despre atacuri trimise de cineva care simte nevoia stringentă de a se extinde pe spatele satelor tale, în timp ce tu savurezi un moment de liniste! Câteva opţiuni au fost introduse pentru trimiterea e-mailurilor cu notificări.

Managerul satului! Cei care au Acount Managerul activat vor avea posibilitatea să activeze pe cont până la 50 de comenzi de clădiri. Până la 50 de comenzi pot fi date în Clădirea Principală şi acesta va încerca să completeze comenzile una câte una în momentul când apar suficiente resurse disponibile

Managerul trupelor! Similar cu Managerul satului, Managerul de recrutare permite jucătorilor să îşi completeze numărul de trupe dorite pe sat. Acestea se completează când resursele şi spaţiul în fermă o permite.

Managerul târgului! Jucătorii vor putea să seteze un număr de resurse transferabile (maxim 50) pe rute prestabilite între sate pentru a maximiza dezvoltarea şi folosirea eficientă a resurselor. Satele implicate vor trebui să aibă numărul de negustori implicaţi disponibili. Dacă cerinţele tranferurilor de resurse nu sunt la un moment dat îndeplinite, comanda (transferul) va fi dus la final în momentul când toate condiţiile vor fi îndeplinite.