De la Tribalwars Wiki RO
Salt la: navigare, căutare

Pentru a instrui un paladin este nevoie de construirea unei statui. Un sat poate avea doar un paladin. Mai jos sunt descrise armele paladinului, ele sunt valabile doar pentru anumite lumi.

Flama lui Aletheia

Mareste puterea de distrugere a catapultei cu 100%. Incepand cu Lumea 10, mareste si puterea de aparare de 10 ori **.
Flama lui Aletheia.jpg

** Flama lui Altheia Nu mareste puterea de aparare de 10 ori in cazul obiectelor simple ( valabil pentru Lumea 37 )

Cavalerie grea: Măreşte puterea de atac cu 30% şi cu 20% în apărare.
Banner Baptist.jpg

Toporul lui Thorgard

Luptător cu toporul: Măreşte puterea de atac cu 30% şi cu 20% în apărare.
Toporul lui Thorgard.jpg

Telescopul lui Kalid

Spionii văd în orice caz toate trupele din afară.
Telescopul lui Kalid.jpg

Lancea lui Mieszko

Cavaleria uşoară: Măreşte puterea de atac cu 30% şi cu 20% în apărare.
Lancea lui Mieszko.jpg

Luceafarul lui Carol

Măreşte puterea de distrugere a berbecilor cu 100%.
Luceafarul lui Carol.jpg

Halebardă

Lăncier: Măreşte puterea de atac cu 30% şi cu 20% în apărare.
Halebardă.jpg

Arbaleta lui Nimrod

Arcaş calareţ: Măreşte puterea de atac cu 30% şi cu 20% în apărare.
Arbaleta lui Nimrod.jpg

Arcul lui Edward

Arcaş: Măreşte puterea de atac cu 30% şi cu 20% în apărare.
Arcul lui Edward.jpg

Sceptrul lui Vasco

Nobilimea coboară adeziunea unui sat duşman cu cel puţin 30.
Sceptrul lui Vasco.jpg


Spada lui Ullrich

Sabia lui Ullrich (Luptător cu spada: Măreşte puterea de atac cu 30% şi cu 20% în apărare.);

Camera de Arme

Dupa ce va gasi Paladinul toate armele Camera de Arme va arata cam asa:
Cameră de arme.jpg

_____________________________________________________________________________________________________

1. Trupele trimise ca sprijin (nu este valabila in atac) insotite de paladin, se deplaseaza cu viteza acestuia indiferent care este cea mai lenta unitate din componenta (cu excepţia anumitor lumi).

2. Daca un paladin se afla intr-un sat ca sprijin si are un obiect ce da bonus de aparare, va influenta toate trupele aflate in satul respectiv, indiferent de provenienta. Acelasi bonus nu se acumuleaza, dintre 2 paladini cu obiecte ce ofera bonus pentru aceeasi unitate, numai 1 va avea efect. (valabil pe lumile cu arme de paladin si sate bonus)

3. Daca un sat are mai multi paladini, fiecare cu un anumit bonus, toti vor avea efect asupra trupelor aflate in sat, respectandu-se conditia de la 2.

4. Daca un grup de spioni in atac este insotit de paladin (cu telescopul lui kalid, valabil pe lumile cu arme de paladin si sate bonus), atunci: - atacul se deplaseaza la viteza paladinului (valabil pe orice lume cu paladin) - paladinul poate omori spioni si alte trupe de la dusman daca acesta are putina defensiva - paladinul poate fura resurse daca satul nu contine trupe (valabil pe orice lume cu paladin) - paladinul nu moare decat daca mor toti spionii ce il insotesc (e suficient sa supravietuiasca 1 spion si supravietuieste si paladinul)

5. Daca un paladin insoteste un nobil in atac (cu sceptrul lui vasco, valabil pe lumile cu arme de paladin si sate bonus): - nobilul scade adeziunea intre 30-35 - atacul merge la viteza nobilului


      • Mutarea paladinului de la un sat la altul se face dand click in satul destinatie, la statuie, pe link-ul de mutare a paladinului. Transferul cere 10 populatie liber in satul destinatie si dureaza la fel de mult cat necesita refacerea paladinului (daca ar fi murit, sau daca nu a fost inca creat). Prin aceasta metoda paladinul va fi relocat in acel sat si va putea indeplini comenzi (atac/sprijin) de acolo. Daca ar fi fost mutat printr-o simpla comanda de sprijin in satul destinatie, atunci el doar va adauga bonus-urile si va contribui la aparare, singura comanda pe care o va mai putea indeplini va vi retragerea trupelor/trimite inapoi.


      • Experienta creste cu 3% pe zi pe servere cu viteza 1(daca viteza ar fi 2, atunci ar creste cu 6%) daca jucatorul este activ (intra in joc). Jucatorul primeste bonus la exp paladinului cu cat are mai multe pcte la inamici invinsi, momentan nu imi sunt cunoscute cifrele exacte.

Cand ajungi cu experienta la 100%, atunci paladinul tau gaseste un nou artefact (chiar si daca se afla in sat, fara sa atace un alt sat)


      • Echiparea paladinului cu un artefact se face dand click pe artefactul dorit in camera de arme.