Ghid Versiunea 8.16

De la Tribalwars Wiki RO
Jump to navigation

Update-ul la versiunea 8.16 a adus schimbări ce au influenţat modul în care vă jucaţi, nu jocul în sine, în sensul unor schimbări la nivel de interfaţă şi opţiuni.

Îmbunătăţiri la nivelul interfeţei grafice cu utilizatorul (GUI):

Am adus câteva îmbunătăţiri cu scopul de a face jocul mai intuitiv. Aceste schimbări au ca principal rol ajutarea noilor jucători să se familiarizeze mai uşor şi rapid cu jocul, dar de asemenea, şi de a face jocul mai plăcut din punct de vedere vizual. Dacă eşti obişnuit cu grafica actuală a jocului, vei avea nevoie de puţin timp pentru a te familiariza şi obişnui cu aceste schimbări.

-Am înlocuit link-urile prin intermediul cărora se realiza o acţiune, cu butoane.
-Am inlocuit pictogramele din paginile 'Clădirea principală', respectiv 'Recrutare' cu imagini în miniatură pentru a îmbunătăţi gradul de recunoaştere a elementelor respective.
-Am mutat setările pentru schimbarea modului de vizualizare a privirii generale asupra satului, respectiv pentru afişarea nivelului clădirilor, în pagina de "Setări", pentru a reduce cantitatea de informaţii afişate.


Mai puţine click-uri şi refresh-uri

-Nu se va mai încărca întreaga pagină atunci când timer-ul ajunge la 0, în schimb, doar informaţiile actualizate se vor modifica. Ce inseamnă acest lucru: serverul va răspunde mai repede la comenzile dvs şi de asemenea, nu se vor mai pierde informaţiile referitoare la coordonatele şi trupele introduse de dvs în Piaţa Centrală, în clipa în care o comandă se va întoarce în sat.
-Pe ecran va apărea un pop-up de fiecare dată când veţi finaliza o misiune (de asemenea, puteţi opta pentru finalizarea misiunii mai târziu, dând click în afara pop-ului respectiv, pentru închiderea acestuia).


Alte modificări notabile

-Am eliminat opţiunea "Layout clasic (Triburile 6.5)" dată fiind frecvenţa redusă de utilizare a acesteia şi datorită necesităţii de a reduce timpul petrecut pentru mentenanţa acesteia şi care ar putea fi utilizat pentru a lucra la noi facilităţi. Am ataşat un fişier .css aferent layout-ului 6.5 aici, pentru situaţia în care diferiţi jucători vor fi interesaţi de a asigura compatibilitatea cu noile versiuni ( după ce este hostat, completaţi calea către acesta în "Setări->Setări->Adresa pe CSS-File:").
-Facilităţile pentru pachetele grafice şi fişiere CSS customizate sunt acum disponibile şi pentru jucătorii fără cont premium.
-Jucătorii ce îşi transferă satul pe lumea Casual, pot acum să aleagă dacă doresc să îşi transfere şi facilităţile premium pe această lume.


Alte schimbări minore:

Pe lângă cele menţionate anterior, s-au realizat şi alte mici îmbunătăţiri şi rezolvări de bug-uri, precum:
-În cadrul asistentului de farmare, se va putea salva ultima sortare realizată (în functie de 'distanţă' sau de 'ultima informaţie').
-Rapoartele finalizate cu succes, apărute în urma spionajelor ce includ paladinul echipat cu telescopul lui Kalid, vor fi afişate corect, cu albastru.
-Am adăugat funcţia de autocompletare în mai multe locaţii (utilă atunci când introduceţi doar câteva litere din denumirea căutată). -Jucătorii invitaţi de tine nu mai sunt incluşi automat în lista prietenilor.
-Rapoartele acceptate de la alţi jucători (accesând opţiunea "Acceptă rapoartele transmise de...") vor fi acum salvate în dosarul tău actual în loc să se afişeze automat în dosarul "rapoarte noi".