Ghid Versiunea 8.17

De la Tribalwars Wiki RO
Jump to navigation

Am făcut numeroase modificări, motiv pentru care, considerăm că fiecare jucător va găsi cel puţin o facilitate nouă de care va fi încântat! Spuneţi-ne ce părere aveţi despre această versiune în cadrul thread-ului de discuţii!


Clasamente live


- Punctajele şi clasamentele se vor actualiza aproape instantaneu.


Realizări


- Am redenumit opţiunea 'Trofee' în 'Realizări'. - Am îmbunătăţit modalitatea de reprezentare a progresului realizat, atât pentru realizările zilnice cât şi pentru cele normale.- Pot fi vizualizate prin intermediul opţiunii 'Profil' din meniul principal. - S-au realizat diverse îmbunătăţiri din punct de vedere al vizualizării.

Spuneţi-ne ce mai putem îmbunătăţi din punct de vedere al realizărilor!


Schimbări la nivel de meniu


- Opţiunea hartă a fost mutată din locaţia ei actuală, din dreptul coordonatei satului curent, în bara de meniu superioară întrucât am observat faptul că noii jucători întâmpină dificultăţi în ceea ce priveşte localizarea acesteia, dat fiind faptul că majoritatea opţiunilor importante sunt accesisibile din cadrul meniului principal. - Opţiunea 'Profil' este o nouă facilitate implementată pentru a putea centraliza informaţiile specifice jucătorilor. Aceasta permite accesul facil la opţiunile de administrare a profilului, realizărilor şi nu în ultimul rând a listei de prieteni (adăugare/ştergere/blocare jucători). - Opţiunile 'Logout' şi 'Notiţe' au fost mutate în bara de meniu din partea inferioară a paginii dată fiind frecvenţa redusă de utilizare, precum şi pentru a permite adăugarea facilităţilor descrise anterior (Profil şi Hartă) în locul acestora. - Am înlăturat opţiunea 'Blochează expeditorul' din cadrul meniurilor 'Rapoarte' şi 'Mesaje'.


Hartă


- Am mărit opţiunea default de dimensionare a hărţii în cazul conturilor fără premium activ de la 8x8 la 9x9. - Am mutat afişarea coordonatelor X,Y la nivelul hărţii pentru a elibera spaţiu pentru hartă în sine. - Am adăugat mai multe opţiuni pentru utilizarea facilă a hărţii la nivelul dispozitivelor mobile.


Alte modificări


- Am adăugat o opţiune la nivelul pop-up-urilor aferente utilizării punctelor premium pentru a nu mai solicita confirmări ulterioare. Puteţi reseta configuraţia din meniul 'Setări'. - Am adăugat o opţiune pentru selectarea perioadei de stocare a rapoartelor, înainte ca acestea să fie şterse automat - perioada maximă de arhivare este de 2 ani, cea default este de 3 luni. Această facilitate vă va ajuta în procesul de administrare a rapoartelor. - Am adăugat o nouă facilitate: "Efecte active" în pagina aferentă privirii generale. Aceasta reprezintă o combinaţie a opţiunilor 'Steaguri' şi 'Religie'. - Primii 3 jucători clasaţi vor putea fi vizualizaţi şi sub formă grafică în pagina de clasamente ('hall of fame'), pentru a-i felicita. Aceeaşi opţiune se regăseşte şi la nivelul primelor 3 triburi clasate. - Am îmbunătăţit procesul de finalizare a misiunilor: sunt afişate recompensele primite în cadrul unui mesaj de tip pop-up şi este simulată adăugarea efectivă a resurselor obţinute. - Am adăugat opţiunea de accesare a versiunii mobile a jocului prin intermediul urmatorului url: http://m.tribalwars.net . - Am adăugat posibilitatea de declarare a împărţirii legăturii de internet în timpul perioadei de pre-înregistrare. - Pentru a preveni abuzul, doar primii 5 jucători ce se vor înregistra prin intermediul link-ului primit în urma invitaţiilor făcute de dvs, vor fi repartizaţi în apropierea satului dvs. În plus, în primele 21 de zile, nu veţi putea ataca niciun jucător amplasat în apropierea dvs ca urmare a invitaţiilor trimise. De asemenea, nici jucătorii respectivi nu vă vor putea ataca. - De asemenea, au fost rezolvate diferite bug-uri minore şi realizate diverse îmbunătăţiri la nivel de joc.