Ghid Versiunea 8.19

De la Tribalwars Wiki RO
Jump to navigation

În continuare vă prezentam noile facilități:

Pictograme pentru atacurile trimise

Pictogramele din dreptul atacurilor trimise de dvs. vor fi modificate în funcție de tipul și conținutul comenzilor. Acestea vor apărea în următoarele situații:

- Atacurile ce conțin mai puțin de 1000 de unități vor fi reprezentate printr-o pictogramă gri de tip topor. - Atacurile ce conțin un număr de trupe cuprins între 1000 și 5000 de unități vor fi reprezentate printr-o pictogramă portocalie de tip topor. - Atacurile ce conțin mai mult de 5000 de trupe vor fi reprezentate printr-o pictogramă roșie de tip topor. - Atacurilor ce conțin cel putin un nobil, un paladin sau cele ce au fost trimise cu asistentul de farmare vor fi marcate printr-o pictogramă reprezentativă pentru fiecare caz.

Aceste pictograme vor fi afișate și în pagina de rapoarte.

Inventar

Am adăugat o nouă facilitate, denumită Inventar, pentru a putea stoca diferite obiecte ingame. O veți putea găsi la nivelul opțiunii "Profil" din bara de meniu superioară. De asemenea, veți găsi și o mică supriză!

Inventarul poate să stocheze facilitățile premium ce pot fi dăruite dar va fi folosit și pentru stocarea diferitelor premii ce vor fi obținute în cadrul evenimentelor viitoare.

Mai mult decât atât, avem în plan pentru update-urile viitoare și migrarea armelor obținute pentru paladin către această pagină de inventar, ca parte a unui proiect mai amplu cu privire la paladin.

Îmbunătăţiri:

- Am adăugat informații la nivel de Biserică cu privire la satele influențate de aceasta.

- Informațiile cu privire la rangul ocupat în clasament de către jucători la nivelul listelor de membrii a triburilor, precum și profilul jucătorilor, se vor actualiza mult mai rapid.

- Am adăugat pictograme la nivel de hartă pentru a pune în evidență comenzile de sprijin. În condițiile în care vor fi mai multe astfel de pictograme pentru un anumit sat, acestea vor fi redimensionate treptat.

- Butoanele pentru construirea diverselor clădiri din cadrul Clădirii principale vor apărea direct, automat, în clipa în care veți acumula numărul de resurse necesare, fără a fi nevoie să dați refresh.

- Rapoartele de tip "Sprijinul tău din satul X a fost atacat" vor fi centralizate într-un singur raport în cazul aceluiași sat atacat.

- Am adăugat posibilitatea de a scrie un mesaj personalizat unui jucator ce a aplicat pentru aderarea la tribul din care faceți parte, atunci când îi acceptați sau refuzați cererea.

- Am îmbunătățit procesul de încărcare a imaginilor la nivel de profil. Autoredimensionarea imaginilor este și ea inclusă.

- Am modificat lăţimea standard a ferestrei de joc de la 840px la 900px.

- Prietenii dvs. vor fi automat incluși în grupul "Prieteni" la nivel de harta. Am implementat posibilitatea de a vedea statusul acestora (online/offline) și din cadrul mesajelor.

- Am adăugat la nivel de rapoarte, informații cu privire la timpul de ajungere a resurselor schimbate prin intermediul târgului.

- Alte imbunătățiri cu privire la interfața și text.

Schimbări:

- Am eliminat link-ul ingame către toolbar întrucât nu vom mai oferi suport pentru acesta. Jucătorii care l-au downloadat deja, îl vor putea folosi în continuare.

- Opțiunea "Comenzi" reprezintă ultima informație afișată în cazul telefoanelor mobile pentru privirea generală a satului.

- Am adăugat un protocol pentru facilitățile Premium pentru a putea urmări mai ușor activările efectuate.

- Un raport va fi generat atunci când o tranzacție aflată în curs de finalizare a fost anulată.

- Modul de formatare a datei, precum: "Dec 09,2013 18:48" nu va mai include afişarea anului cu scopul de a economisi spaţiu pentru anumite situaţii (precum lista de rapoarte).

- Am implementat un layout nou pentru fereastra "Premium".