De la Tribalwars Wiki RO
Salt la: navigare, căutare

Facilități noi

- Am extins posibilitățile de filtrare a rapoartelor afișate prin adăugarea unor opțiuni de selectare a tipului comenzilor lansate. Acestea sunt valabile în cazul jucătorilor cu un cont premium activ.


- Am implementat câteva scurtături pentru tastatură. Veți putea folosi combinația de taste SHIFT + H pentru a putea vizualiza ce scurtături sunt valabile. Această facilitate poate fi dezactivată din pagina "Setări".


Alte schimbări

-Jucătorii cu un cont premium activ vor putea vizualiza propriile comenzi de întoarcere la nivelul paginii "Informații sat". - Coordonatele satelor scrise în mesaje, postări forum sau notițe vor fi transformate în mod automat în coordonate de tip bb codes ([coord]) dupa ce vor fi salvate/expediate. - Am adăugat posibilitatea de a selecta mai ușor cantitatea maximă de oferte în vederea acceptării la nivel de târg. - Am implementat posibilitatea de vizualizare a punctajelor aferente satelor din pagina privirii generale a satelor. - Am implementat posibilitatea de a genera la nivel de forum al tribului, sondaje cu mai multe opțiuni. - Locțiitorii de vacanță nu vor mai putea realiza upgrade la steaguri cu scopul de a preveni abuzul asupra conturilor aflate în sitter. - Am mutat setările referitoare la hartă, cu rol în activarea meniului contextual, respectiv, în trimiterea de comenzi/resurse direct de la nivelul acesteia, către pagina "Setări". - Am grupat mai multe opțiuni precum schimbarea e-mailului sau a parolei într-o nouă facilitate denumită "Cont". Aceasta face parte din meniul Setări și are rolul de a simplifica navigarea în cadrul meniului precum și a scurta lungimea inițială a paginii "Setări". - Am înlăturat opțiunea de a afișa timpul de generare din partea de jos a paginii. - Rezolvări de bug-uri, ajustări la nivel de text și interfață grafică.