Ghid Versiunea 8.24

De la Tribalwars Wiki RO
Jump to navigation

Rapoartele generate de asistentul de farmare

Am îmbunătăţit sistemul de gestiune a rapoartelor generate în urma atacurilor date utilizând asistentul de farmare. Acestea vor fi mutate în mod automat în propriul dosar de rapoarte. Cele mai recente vor fi stocate iar cele vechi vor fi şterse. În acest mod se va reduce dezordinea din cadrul secţiunii principale de rapoarte şi în acelaşi timp se vor păstra în siguranţă rapoartele generate de asistentul de farmare.Mai multe informaţii: Această schimbare este realizată din pricina problemelor cu care jucătorii se confruntă în ultima vreme cu privire la dispariţia satelor de barbari din cadrul listei de sate din asistentul de farmare. Aceste probleme erau cauzate în principal de faptul că asistentul de farmare încerca să folosească ultimul raport generat pe un anumit sat. De exemplu, dacă ultimul raport generat pe un sat era şters, satul respectiv dispărea din lista asistentului din considerente de ordin tehnic. De cele mai multe ori, cauza principală era ştergerea automată a rapoartelor din secţiunea "Rapoarte noi".


Opţiuni noi la nivelul pieţei centrale

Am adăugat posibilitatea de a accesa direct din piaţa centrală lista satelor rezervate de dvs. la nivelul Planificatorului de înnobilări dar şi a celor ce v-au fost asignate de către conducatori la nivelul Planificatorului de atacuri. Template-urile pot fi acum accesate mai rapid şi usor şi în cazul acestor categorii de sate. Nu mai sunt planificate alte schimbări în ceea ce priveste piaţa centrală în viitorul apropiat.Alte schimbări

- Rezolvări de buguri, inclusiv restaurarea realizărilor obţinute în cadrul evenimentelor anterioare. - Am adăugat o textură nouă pentru fundal sub forma pergamentului plăcut de majoritatea jucătorilor în timpul evenimentului cu pălării. Exemplu. - Am implementat posibilitatea ca orice trib să se poată retrage dintr-un razboi, nu doar principalii combatanţi. - Numărul punctelor premium deţinute de dvs. vor fi acum afişate direct la nivelul opţiunii "Premium" din meniul principal. - Opţiunea "ESC" poate fi acum folosită ca o scurtătură la nivel de tastatură cu scopul de a închide mai multe categorii de ferestre pop-up, precum cele generate de misiuni sau pentru diverse confirmări. - Am îmbunătăţit procedura de validare a adresei de e-mail în cazul versiunii mobile. - Am eliminat formatarea de tip bb codes generată prin funcția de export a planificatorului de atacuri având în vedere formatarea automată cu linkuri către acestea introdusă în versiunea 8.23 - Coordonatele satelor amplasate între paranteze () nu vor mai fi automat convertite în link-uri către acestea. - Am eliminat formatarea de tip bb codes generată prin funcția de export a planificatorului de atacuri având în vedere formatarea automată cu linkuri către acestea introdusă în versiunea 8.23 - Coordonatele satelor amplasate între paranteze () nu vor mai fi automat convertite în link-uri către acestea.