De la Tribalwars Wiki RO
Salt la: navigare, căutare

Notificări la nivel de joc pentru realizări şi mesaje noiAm adăugat un sistem de notificări care să vă informeze atunci când aţi ajuns la un progres semnificativ în vederea obţinerii unei realizări sau când aţi finalizat un nivel al acesteia.

De asemenea, vă va informa la momentul primirii unui mesaj, cu precizarea unor detalii precum numele expeditorului şi titlul mesajului.

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că aceste aspecte sunt separate de cele oferite de facilitatea "Browser notifications".


Facilitate nouă: Grupe de sate dinamice

Avem o nouă facilitate realizată în special pentru jucătorii ce deţin conturi mari: grupele dinamice de sate. De acum, nu va mai trebui să realizaţi grupe de sate manual ci veţi putea configura la nivel de cont posibilitatea de adăugare a satelor în grupe în mod automat prin definirea unor filtre.

Acestea sunt câteva din filtrele ce le veţi putea utiliza:

Aveţi atacuri pe sat? Câte şi ce fel de unităţi se recrutează în sat? De exemplu, puteţi utiliza un astfel de filtru pentru a realiza o grupă cu satele pe care s-au recrutat toate unităţile ce formează un full de atac sau apărare. Satele deţin clădiri de un anumit tip şi nivel. De examplu, puteţi utiliza acest filtru pentru a determina satele unde mai sunt necesare comenzi de construcţii. Pe ce continent se afla satul respectiv?

Câteva grupe dinamice vor fi automat introduse la nivel de joc. Acestea vor fi: "Full atac", "Nobili" şi "Atacat". (Notă: acestea nu vor fi setate automat dacă, la nivel de cont, există deja grupe cu astfel de denumiri.) Grupele existente la nivel de cont vor fi în continuare disponibile ca şi "grupe manuale". Vă reamintim faptul că aceste grupe de sate fac parte din facilităţile oferite de contul premium.


Alte schimbări

- La recrutarea mai multor unităţi, se vor afişa costul şi timpul total de recrutare pentru întreaga cantitate de unităţi selectată. - Dacă nu aveţi suficiente resurse pentru construcţii şi recrutări, resursele ce prezintă deficit vor fi evidenţiate cu culoarea roşie pentru a vă arăta mai uşor ce anume vă opreşte.

Mai jos aveţi o imagine cu aceste modificări:- Link-urile introduse în mesaje sau pe forum vor fi recunoscute şi încadrate în tag-urile [url] în mod automat, fără a mai fi necesară completarea lor manuală de către dvs. - Îmbunătăţire faţă de versiunea 8.25: Tabela de clădiri afişată în cadrul rapoartelor va ocupa acum mai puţin spaţiu pe verticală. - Îmbunătăţire faţă de versiunea 8.25: Sunetul produs la primirea unui atac va fi activat la cel mult fiecare 60 de secunde pentru a nu deveni deranjant în situaţia în care primiţi multe atacuri. - Îmbunătăţire faţă de versiunea 8.25: Lista scurtăturilor la nivel de tastatura nu va mai fi afişată pe dispozitivele mobile ce folosesc versiunea standard de browser. - Schimbări minore la nivel de layout, schimbări de imagini şi alte îmbunătăţiri. - Rezolvarea mai multor buguri.