Ghid Versiunea 8.3

De la Tribalwars Wiki RO
Jump to navigation

Îmbunătăţiri :

- A fost adaugata posibilitatea de a reordona folderele de rapoarte - A fost adăugat un filtru pentru a nu arăta rapoartele ce au fost transmise de alţi jucători. - A fost adăugată posibilitatea pentru a adăuga un text ce va fii afişat atunci când sunteţi cu pointerul deasupra unui link din bara de instrumente rapide. - Invitaţiile de preînregistrare pot fi retrase. - Jucătorii invitaţi vor fi întrebaţi dacă doresc să accepte invitaţii. În cazul în care au dat click înainte pe link şi au acceptat invitaţia,aceasta va fi acceptată în mod automat.


Facilităţi :

- Recrutarea în masă a fost făcută posibilă şi pentru utilizatorii non-premium - Folderul vizualizat nu se va mai schimba atunci când mutati mesajele intre foldere. - A fost adăugat un buton de previzualizare atunci când se editează propriul profil. - ODA / ODD pot fi vizualizate pe profilul jucătorului şi pe profilul trib atunci când se va trece cu pointerul de la mouse peste valoarea OD - Asistentul de farmare va indica acum cu "?" nivelul zidului cand acesta nu este cunoscut


Altele:

- Au fost adăugate misiuni suplimentare. - Au fost reechilibrate recompensele pentru anumite misiuni. - Cererile (aplicaţiile) necorespunzătoare pentru invitaţie intr-un trib pot fi acum raportate. - A fost eliminată întârzierea din calculul ODA când se pierd toate trupele ( raport rosu ). - Au fost adăugate linkurile: "invită un prieten" şi " share pe Facebook" în diverse locuri relevante - Jucătorilor invitaţi li se va propune să se alăture în lista de prieteni. - Nu mai este necesar contul premium pentru a vedea ce prieteni sunt online. - Cei ce dau invitaţiile vor primi o notificare atunci când jucătorii invitaţi de ei au intrat pe acea lume. - S-au clarificat anumiţi factori ce pot influenţa creşterea resurselor în clădirile de producţie. - Rapoartele cu rezervările pentru înnobilări pot fi transmise mai departe.


Mobil:

- S-a adăugat o aplicaţie de notificare pentru magazie plină. - Daca accesaţi versiunea mobilă de Triburile de la un iPhone sau un dispozitiv Android, veţi fi direcţionat către o pagină care listează toate aplicaţiile noastre mobile. - A fost simplificată selectarea lumii pe care se doreşte logarea. - Au fost reparate anumite bug-uri şi au fost efectuate anumite modificări ale aspectului. - S-a simplificat afişarea clasamentului - S-a renunţat la andocarea notebook-ului.