De la Tribalwars Wiki RO
Salt la: navigare, căutare

Principala schimbare ce vine cu acest update constă în integrarea unui sistem de îndrumare. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că acesta nu va disponibil tuturor jucătorilor încă de la început, veţi găsi mai multe informaţii cu privire la acest aspect în secţiunea dedicată.

Ca de obicei, lumile vor avea o întrerupere de câteva minute pe parcursul implementării acestui update. Vă rugăm să ne împărtăşiţi opinia dvs în cadrul thread-ului de discuţii.


Sistemul de îndrumare

O nouă facilitate va fi disponibilă la nivel de joc atât pentru jucătorii experimentaţi, cât si pentru cei noi: Sistemul de îndrumare!

Sistemul va grupa jucătorii noi ce au nevoie de îndrumare cu jucătorii mai experimentaţi, astfel încât să poată învăţa mai multe cu privire la joc şi să primescă sfaturi utile.

Mentorii şi ucenicii acestora vor primi mici recompense prin intermediul acestui sistem şi sperăm că îi va ajuta pe noii jucători să cunoască mai uşor dedesubturile jocului, întrucât poate părea complex la început.

Sistemul este introdus prin intermediul unei misiuni ce vă conduce către ecranul aferent sistemului de îndrumare, amplasat în secţiunea "Profil".

Dacă sunteţi identificat ca un mentor, va trebui să vă înscrieţi şi să vă vedeţi ce începători v-au fost recomandaţi pentru îndrumare.

Dacă sunteţi identificat ca un potenţial începător, veţi vedea o listă de mentori ce v-au fost recomandaţi.

Mai multe opţiuni sunt disponibile pentru ambele părţi. Este important să aveţi în vedere faptul că mentorul poate vizualiza satul ucenicului său, cu scopul de a observa dezvoltarea acestuia şi de a-l ajuta corespunzător.

Mentorul poate realiza misiuni noi pentru ucenicul său cu scopul de a-l ajuta să aibă un start bun.

Sunt disponibile diferite misiuni ce ar trebui să acopere cele mai multe acţiuni specifice începutului de joc.

Fiecare ucenic va avea posibilitatea de a-şi evalua mentorul şi de asemenea, să îl concedieze în condiţiile în care consideră că această colaborare nu va avea succes. Vă rugăm să nu uitaţi să fiţi politicoşi unii cu alţii!

Mentorul va avea posibilitatea de a-şi concedia ucenicul în condiţiile în care acesta devine inactiv.

De îndată ce un ucenic va cuceri al doilea sat, acesta va absolvi şi va petrece alături de mentorul său. Cu timpul, acesta poate deveni un mentor el însuşi! Mentorul se poate muta mai departe şi să îndrume şi alţi începători (un mentor poate avea grijă de 3 începători în acelaşi timp).

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că datorită complexităţii acestei facilităţi, dar şi din pricina observaţiilor ce trebuie să le facem, nu toţi jucătorii vor fi identificaţi ca mentori sau ucenici de la început. Va dura ceva timp până când toţi jucătorii vor fi încadraţi într-o categorie.

De asemenea, nu va fi posibilă solicitarea unui anumit mentor, însă, cel mai probabil, această facilitate va fi implementată în viitor.

Sperăm să vă bucuraţi de această facilitate şi să nu ezitaţi în a ne împărtăşi feedback-ul dvs cu privire la schimbările/îmbunătăţirile ce le-aţi dori. De asemenea, vă invităm să urmăriţi descrierea sistemului de îndrumare făcută în cadrul episodului InnoGames TV din luna martie (în engleză).

Alte schimbări

   Distribuitorul de resurse prezintă posibilitatea de a realiza grupuri de prioritate. Aveţi posibilitatea de a acorda o prioritate mai mare anumitor grupuri de sate astfel încât acestea să primească resurse înaintea altora.
   Au fost adăugate filtre noi la nivelul grupurilor dinamice de sate, referitoare la puncte şi populaţie.
   Rezolvări de buguri.