Ghid Versiunea 8.5.X

De la Tribalwars Wiki RO
Jump to navigation

Baterea talerilor în masă

Baterea talerilor în masă se va putea face evitând câteva click-uri suplimentare. Veţi putea alege numărul talerilor ce doriţi să îi bateţi în funcţie de resursele disponibile.

Îmbunătăţire la nivelul determinării resurselor disponibile

Am adus câteva îmbunătăţiri la nivelul modalităţii prin care cantitatea de resurse disponibile este calculată. Acest detaliu va permite notificării "resurse disponibile la ..." să fie mult mai corectă şi să vă ajute cu planificările dorite. Sunt luate în considerare resursele obţinute în urma farmului dar şi transporturile de resurse de la nivelul târgului. De asemenea, va avea o influenţă asupra producţiei de resurse în cazuri precum expirarea timpului în care garda a fost activată, finalizarea construcţiilor minelor sau finalizarea perioadei în care aţi beneficiat de bonusuri de resurse.

Filtre pentru rapoartele de apărare

De acum veți putea filtra rapoartele de apărare într-o manieră similară celor de tip atac. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste filtre vor putea fi aplicate doar rapoartelor generate dupa implementarea acestei versiuni și nu și asupra celor vechi. De asemenea, această opțiune face parte din facilitățile oferite de Contul Premium.

Numărătoarea inversă pentru victoria prin dominanţă

Vom afişa necesarul ce trebuie atins pentru a obţine o victorie prin atingerea dominanţei la nivel de hartă. Dacă dominanţa unui trib se pierde, contorul se va reseta. Dacă niciun contor nu este afişat, condiţiile de vctorie se vor declanşa în clipa în care dominanţa va fi atinsă.


Filtre de resurse la nivelul grupurilor dinamice de sate

Grupele dinamice de sate pot fi construite şi în funcţie de resurele disponibile la nivelul satelor. Să aveţi în vedere că aceste filtre se aplică doar resurselor deja existente în cadrul satelor selectate.

Talerii nu se vor mai transfera pe lumea Casual

Nu va mai fi posibilă transferarea talerilor pe lumea casual. Am luat această decizie cu scopul de a implementa un mediu de joc mult mai corect din acest punct de vedere şi de a evita diferenţele majore dintre jucătorii ce decid să se alăture lumii casual.

Competiţiile se întorc!

Ne-am decis să facem câteva schimbări la nivelul vechiului sistem competiţional în baza feedback-ului primit din partea voastră.

În principal, competiţiile vor fi specifice fiecărei lumi în parte şi se va pune accent pe apartenenţa la un trib în vederea realizării echipelor.

În urma acestor schimbări participarea fiecărui jucător va avea un impact mai puternic asupra rezultatelor finale!

În rest, competiţiile rămân în principal la fel. Patru echipe vor fi realizate şi va trebui să participaţi timp de 24 de ore la fiecare competiţie în parte pentru a ajuta echipa din care faceţi parte să câştige şi să obţineţi un bonus.

Câteva din vechile provocări vor rămâne la fel (învingeţi cele mai multe unităţi, demolaţi cele mai multe nivele ale zidurilor celorlalţi jucători) dar vă vom surprinde şi cu altele noi.

Pictogramă nouă pentru atacuri mici

Am inclus o pictogramă nouă pentru atacurile mici: un topor de culoare verde [​IMG] care vă va ajuta să diferenţiaţi mai uşor atacurile.

Drepturi pentru forumul ascuns

Drepturile acordate în vederea accesului la forumul ascuns vor permite în mod automat accesul şi la forumurile pentru membri de încredere.

Şabloane la nivel de simulator

La nivel de simulator veţi putea selecta şabloane de trupe în condiţiile în care aţi salvat înainte astfel de configuraţii.


Notificări îmbunătăţite pentru magazie

Am îmbunătăţit momentul la care sunteţi anunţaţi cu privire la umplerea magaziei pentru a vă ajuta mai mult. Această notificare poate fi dezactivată din setări.

Grupuri dinamice bazate pe numărul de negustori

Confirmare adiţională pentru început nou

Pentru a da început nou, jucătorii vor trebui să îşi confirme acţiunea în baza unui cod de activare ce va fi trimis pe e- mail.

Ajustări la nivelul numărului minim de spioni

Sistemul nostru de spionaj implica trimiterea a cel puţin 4 spioni către un sat lipsit de apărare pentru a evita pierderi. Această limitare a fost înlăturată. Asistentul de farmare şi simulatorul vor fi de asemenea actualizate pentru a reflecta această schimbare.

Noi filtre pentru grupurile dinamice de sate

Grupele dinamice de sate prezintă acum filtre pentru efectele permanente aplicate asupra satelor. Acestea vor putea fi utilizate pentru a determina mai uşor satele ce prezintă sau nu efecte permanente. Realizări zilnice pentru numărul unităţilor învinse ca susţinător

Secţiunea realizărilor zilnice va include o categorie nouă pentru cele mai multe unităţi învinse ca susţinător. Susţinătorul zilei


Noua pagină de transporturi

Pentru a îmbunătăţi privirea generală a sosirilor şi a plecărilor în materie de transporturi, veţi găsi aceste informaţii incluse într-o pagină nouă, denumită "Transporturi" şi prezentă la nivelul târgului.

Vizualizarea valorii totale a schimburilor

Valorile totale ale transporturilor, atât pentru plecări cât şi pentru sosiri sunt acum afişate la nivelul tuturor paginilor aferente târgului, în mod similar capacităţii târgului respectiv, numărului total de negustori.

Vizualizarea schimburilor la nivelul paginii "Cerere"

Resursele care sosesc includ acum şi schimburile realizate şi vor fi afişate în pagina "Cerere" de la nivelul târgului (market&mode=call).

Sugestii la nivel de târg

Pentru utilizatorii cu un cont premium activ, formularul din pagina aferentă târgului va fi completat cu anumite sugestii. Acestea vor lua în considerare factori precum numărul de negustori disponibili şi totodata cele mai multe/puţine resurse din satul curent.

Perioadă de aşteptare pentru refacerea rezervărilor

Conducătorii triburilor pot seta acum o perioadă de aşteptare în vederea refacerii rezervărilor. Dacă o rezervare expiră sau este ştearsă, acelaşi sat nu mai poate fi rezervat din nou către acelaşi jucător pe parcursul perioadei stabilite de către conducători.

Pictograme noi pentru opţiunile din meniu

Cele patru opţiuni din meniu ce nu aveau pictograme - privirea generală, hartă profil şi setari - vor avea acum propriile imagini.

Scurtătură către opţiunea inventar

O nouă opţiune ce asigură accesul rapid către inventar a fost adaugată lângă scurtăturile către paladin şi steaguri. Acum veţi putea accesa mai rapid inventarul din cadrul oricărei pagini.

Evidenţierea satului curent

Satul curent este acum evidenţiat mai clar la nivel de hartă.

Noi pictograme pentru comenzile partajate

Comenzile partajate sunt acum reprezentate prin pictograma aferentă tribului combinată cu cea a comenzii în locul celor două pictograme separate şi alăturate.

Alte schimbări

Realizarea pentru creşterea nivelului paladinului este acum redenumită "Nivelul paladinului" pentru a evita confuziile ce pot apărea din pricina realizării aferente vechiului sistem al paladinului.