Ghid Versiunea 8.6

De la Tribalwars Wiki RO
Jump to navigation

Mai jos veţi găsi lista de schimbări pentru versiunea 8.6. După ce am introdus în ultimul update unele facilităţi noi, de data aceasta am îmbunătăţit în acest update anumite facilităţi, precum adăugarea facilităţii "trib" la pre-înregistrare. Deasemenea am fixat aproximativ 35 de buguri din versiunile anterioare.


Pre-înregistrare

- Am îmbunătăţit pre-înregistrarea semnificativ, în plus faţă de funcţionalitatea precedentă, jucătorii pot accesa o versiune restrictionată a lumilor înainte de start, care va permite să se creeze triburile şi să se acceseze mesajele private şi rapoartele.


Managerul de cont

- A fost adăugat managerul de cercetare, care permite crearea de templateuri ( şabloane ) de cercetare, venind astfel în ajutorul configurării conturilor mari.
- S-a îmbunătăţit crearea sablonului pentru managerul de sate.


Steaguri

- S-a eliminat recompensa pentru invitaţii.
- S-a introdus imaginea transparentă pentru steagurile pe care nu le detineţi ( Astfel veţi vedea ce steaguri/culori corespund fiecărui bonus, chiar dacă încă nu detineţi acel steag ).


Altele

- S-au adăugat 5 misiuni noi. ( 4 pentru joc şi 1 pentru considerente tehnice )
- S-a adăugat sugestia de nume de joc în cazul în care numele dorit este deja ocupat.
- S-au refăcut unele căstuţe de confirmare în concordanţă cu grafica actuală a jocului. ( nu toate au fost refăcute încă ).
- S-a eliminat "Forumul propriu" din configuraţia triburilor datorită folosirii rare şi a redirecţionării greşiteîn majoritatea cazurilor.
- S-au înlocuit şi adăugat imagini la statuie şi în ecranul de invitaţii jucători.
- Ecranul de invitaţii precedent lista incorect toţi jucătorii invitaţi în tabul de "jucători recrutaţi", chiar dacă jucătorii în cauză şi-au creat contul înainte de a fi invitaţi ( conturi vechi ), lucru pentru care nu se acorda recompense.