De la Tribalwars Wiki RO
Salt la: navigare, căutare

Versiunea 8.8 vine cu trei mari noutăţi : îmbunătăţirea versiunii pe mobil, o nouă opţiune pentru cei ce doresc să ştie în orice moment ce se întâmplă, precum şi o mare schimbare pentru cei care joacă ocazional acest joc.

Pagina de start :

Am pregătit ceva în genul ziarului de dimineata pentru prima logare a dvs. dintr-o zi. Aceasta nouă pagina de start vă va ţine la curent cu ultimele noutăţi în doar câteva clipe. Caracteristicile principale sunt reprezentate de graficele progreselor dvs şi ale tribului, precum şi de o privire de ansamblu a celor întâmplate în tribul dvs.

- va fi disponibilă în săptămânile următoare
- grafice şi statistici, activitatea tribului, ultimele noutăţi
- poate fi dezactivată


Lume casual

Triburile este unul dintre cele mai competitive jocuri - probabil chiar cel mai competitiv. Te înscrii ca jucător, munceşti din greu o lună pentru a construi satul, şi toată munca ta poate fi luată într-o clipă de către cineva care cunoaşte mai bine acest joc. Aceasta e ideea de bază a jocului şi reprezintă motivul pentru care mulţi joacă triburile.

Am adăugat o opţiune în favoarea celor care preferă jocul ocazional - fie din cauza unui program zilnic încărcat, a necunoaşterii jocului, ori a unui stil mai relaxat de a juca : Lumea casual.

Lumile casual pot fi accesate de către jucători care şi-au pierdut satul pe una dintre celelalte lumi. Jucătorii vor putea controla satul pe care l-au pierdut pe altă lume şi care va fi recreat pe aceasta Lume casual. De asemenea, setăarile atacurilor precum şi alte modificări vor contribui la crearea unui mediu de joc mult mai relaxat.

- control asupra ultimului dvs sat de pe altă lume, recreat în această Lume casual
- nu afectează startul programat al altor lumi normale

Versiunea pe mobil:

De la ultimul update am făcut câteva schimbări fara a schimba numărul versiunii, cum ar fi apariţia unor notificări precum şi rezolvarea unor bug-uri. Unele dintre caracteristicile versiunii 8.8 ar fi :

Mobil general:

- adăugarea reordonării comenzilor
- îmbunătăţirea timpului de reacţie al butoanelor
- îmbunătăţirea vitezei de încărcare
- unele ecrane din joc au fost optimizate

iOS :

- adăugarea mai multor opţiuni de notificare (inactivitate, terminarea comenzilor de construcţie) şi schimbări implicite
- în plus, un update pentru stabilitate şi eliminarea bug-urilor este în revizuire la Apple.

Altele :

- optimizarea privirii de ansamblu şi a recrutării în masă
- a fost adăugată funcţia de auto-completare pentru numele jucătorilor şi ale triburilor
- profilul personal poate fi completat în timpul pre-înregistrării
- îmbunătăţirea stilului casetelor de mesaj
- Manager de cercetare : integrat în Managerul de cont
- Secretele Puterii nu vor mai putea fi mutate în satele ce au protecţie de începător
- aproximativ 20 de erori din versiunile anterioare au fost rezolvate